Uw inbreng is belangrijk voor ons. Geef uw waardevolle feedback. Hier zijn enkele berichten van onze klanten:

Voor een vriendin die 50 werd workshop geboekt, erg leuke ervaring,erg leerzaam.Zelfs wij met onze stijve heupjes kwam er beweging in, lol gehad met onze vriendinnngroep. Bedankt Rolf en wellicht tot ziens.
 
Verstuurd door: Ageeth lagendijk
Super gezellige verjaardag gehad met vriendinnen, dankzij de leuke salsa les! We hebben allemaal heel erg genoten van de muziek en het dansen, ondanks dat we de draaien allemaal best lastig vonden haha! Heel erg bedankt Rolf dat je helemaal naar Vlaardingen bent gekomen! We vonden je allemaal een hele gezellige salsa leraar! Groetjes
 
Verstuurd door: Deissa
6 sept 2014 heb ik een proefles van Rolf gedaan, het was erg leuk ;de mensen waren enthousiast en Rolf is sympathiek en een goede docent. Dus dit is je kans om plezier bij dansen te beleven.
 
Verstuurd door: Nono
Wij hadden donderdag 26 juni een vrijgezellenfeest met de meiden en dachten we gaan lekker salsa dansen om een beetje lossen heupjes te krijgen voor de bruiloft. Dat is zeker gelukt bij salsa Rolf we hadden een les van 1,5 uur ivm stijven mensen nou dat was noggeneens echt nodig, maar ook weer wel omdat het zo leuk is om te doen. Het ging vlot en alles werd goed uit gelegd en konden lekker met elkaar dansen zodat je de mannelijke en de vrouwelijke kant leerde. In die tijd hebben we alles geleerd van de basis stappen tot het draaien in de dans. Het is zeker een aanrader om dit te doen. En wil je meer leren alles kan. Dankjewel voor de leuke middag. Gr Barbera
 
Verstuurd door: Barbera Leeuwenburg
Wij hebben op een woensdagmiddag met ons team van 26 vrouwen en 1 man een hele leuke workshop salsa gehad van Rolf. Het was bloedheet en zweten maar het was fantastisch! Goede instructies en een fijne sfeer! Collega's waren erg enthousiast en overwegen zelfs om op les te gaan met hun partner. Echt leuk!
 
Verstuurd door: Personeelsuitje
Rolf heeft ons in twee uur tijd de basis stappen geleerd van Salsa dansen! We hebben heerlijk genoten op goede muziek en Rolf heeft door zijn dans kwaliteiten onze enthousiasme aangewakkerd voor deze heerlijke dansstijl! Een echte aanrader!
 
Verstuurd door: Marije
Voor een vrijgezellenfeestje hebben we een 2 uur durende salsaworkshop gehad van Rolf van der Meulen. Staat garant voor gezelligheid, lekkere muziek en goede danspassen! Op een leuke en informele manier hebben we kennis gemaakt met de salsa. Bedankt!
 
Verstuurd door: Lizalorra
Wij hebben met 40 dames een top salsa workshop gehad van rolf was erg leuk en leerzaam . echt een aanrader !!!!
 
Verstuurd door: personeelsuitje
Elke keer kijk ik uit naar zaterdag, want dan weet je gewoon dat het een uur swingen wordt. Salsa maakt me blij en er hangt een hele leuke energie in de groep. Ben iedere keer happy en de muziek swingt de pan uit. Vind het leuk om Rolf zijn gezicht te zien glimmen als we een serie mooi uitvoeren. Hij is een echte vakman en een graag geziene gast op feestjes!
 
Verstuurd door: Cynthia de Jongh
Wij hebben als teamuitje bij Rolf een salsa workshop gevolgd en ik kan zeggen: het was top! Rolf is een hele goede danser en leid de workshop erg leuk. We hebben ontzettend gelachen en ook nog leuke salsa danspassen geleerd. Bedankt Rolf voor de geslaagde avond!
 
Verstuurd door: Inger

<< Start Terug 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 3


Indienen van een bericht
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Email Adres
(is niet zichtbaar voor anderen):
*
Plaats:
Uw Website:
Uw afbeelding:
Uw afbeelding mag niet groter zijn dan 500x500 px and 250 kb
Beveiligingscode:
Voer Code hier:*
Stuur hieronder uw bericht:*

Gastenboek

Copyright Salsa Rolf © 2015. All Rights Reserved.